Algemene informatie

Als paardencoach kan ik mensen op een unieke wijze verder helpen met hun herstel/toekomst/loopbaan/etc. Dit omdat we tijdens een sessie niet gewoon binnen aan tafel zitten, maar omdat ik met jou bij een paard in de paddock stap. Doordat een paard een liefdevolle, maar imposante verschijning is, zorgt het ervoor dat jij even uit je dagelijkse omgeving stapt en geheel bezig gaat (in het hier en nu) met de sessie met het paard. Een paard is daarnaast geheel belangeloos en wil jou alleen maar helpen, dus je voelt je geheel jezelf en je hoeft je niet anders voor te doen. En omdat ik dan vervolgens de juiste vragen stel, komt er veel los bij jou. Een paard kan alleen maar lichaamstaal lezen en dus kan jij je tijdens zo'n sessie niet anders voordoen dat je je op dat moment voelt, omdat het paard weergeeft wat jij uitstraalt/voelt. Op deze manier kom ik samen met jou heel snel tot de kern en ga je echt de diepte in met mij in en ben je echt verder geholpen. Het paard fungeert dus eigenlijk als het ware als een spiegel van jou. Je gaat echt met inzicht en handvatten weer naar huis, soms zelf met iets waar je van te voren niet bij stil had gestaan.
Want ook zet ik, indien nodig, familieopstellingen/systemisch werk in tijdens deze sessies. In samenwerking met het paard is dat een extra unieke, bijzondere combinatie, die sneller weer voor ruimte en herstel zorgt van jou. Heb je al verschillende manieren/therapieën geprobeerd om weer stappen vooruit te zetten, maar blijf je voor je gevoel stilstaan, kom dan eens een paardencoachsessie ervaren bij mij. Een paardencoach sessie kan echt een grote meerwaarde hebben voor veel mensen door de unieke ervaring en echte diepgang, waardoor jij vaak intensiever en sneller geholpen kan worden met n echte stap vooruit.
Wil je nog meer informatie over mij en/of mijn bedrijf, kijk dan op mijn site: www.mivadami.nl of bel mij gerust.

Contactinformatie

Stal Mivadami 06-28 55 79 67Mentiesweg 18081RZ Elburg www.mivadami.nlLaatste controle: december 2020

Plan route

Hulpaanbod

Paardencoaching

Paardencoaching = coachen van mensen mbv het paard. Na onder het genot van een kopje koffie/thee een inventarisatie thema/doel/wens uitgesproken en besproken te hebben, gaan we een paard halen en stappen we in de paddock met het paard. De signalen die het paard afgeeft tijdens de sessie vertaal...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching & Counseling
Vergelijk hulpaanbod